Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ταξιδι προετοιμασιας στις Βρυξελλες για το Κ.Ο GYM






        Οι νεοσυστατη ομαδα kick-boxing/Πυγμαχιας ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ(Κ.Ο GYM),εκπροσωπηθηκε απο τους δυο δασκαλους της,Μανουσο Ελευθεριο και Νινα Γραψα,στις Βρυξελλες,στα πλαισια της προετοιμασιας των αγωνιστικων τους υποχρεωσεων. Οι δυο μαχητες προπονηθηκαν πολυ σκληρα,με νεες τεχνικες στο Phoenix Fight Club,απο τους δυο Μαροκινους προπονητες και ιδιοκτητες της σχολης του Βελγιου.

Η διαφορετικη μεθοδολογια στην προπονηση ηταν στοιχεια που προσεγγισαν το ενδιαφερον και των δυο δασκαλων του Κ.Ο GYM,που εχουν συστηθει στο κοινο του Αγρινιου,απο τον περασμενο Δεκεμβρη.Ο δασκαλος της σχολης του Αγρινιου,Λευτερης κληθηκε να προπονησει τους μαθητες της Βελγικης σχολης muay-thai,με ορους Kick-boxing(K1 rules),δειχνοντας το πολυ καλο τεχνικο επιπεδο που διαθετουν οι Ελληνες μαχητες.  



Oι δυο αθλητες μονο απαρατηρητοι δεν περασαν στα ματια των ξενων,καθως ο Βελγος μανατζερ Jean-Christophe Van Ghyseghem,και συζηγος της πρωταθλητριας Ευρωπης στην πυγμαχια Sanae ''Killer Bee'' Jah,περασε κυριολεκτικα απο ''κοσκινο'' τους δυο μαχητες,προκειμενου να εκπροσωπησουν την Ελλαδα,σε επαγγελματικους αγωνες στο Βελγιο.Ο αγωνας για την Αγρινιωτισσα kick-boxer Νινα''Golden Bee''Γραψα,που προπονηθηκε με την Sanae Jah,ηδη εχει κλειστει,τον ερχομενο Μαρτιο,σε γυναικειο gala στις Βρυξελλες,ενω αναμενεται και για τον Λευτερη Μανουσο αντιστοιχο καλεσμα.
H Νινα Γραψα θα κανει βουτια στα βαθεια,αφου θα αγωνιστει στα 55kg για πρωτη φορα,γεγονος που κανει το εργο της αρκετα δυσκολο,μιας και το επιπεδο στο εξωτερικο,αναμενεται αν μη τι αλλο ιδιαιτερα υψηλο.



   

Δειτε τα highlights απο το σχετικο video,που φτιαχτηκε!


 https://www.youtube.com/watch?v=VN0TkDMy4OI&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου